Catalog jaluzele verticale

Jaluzele verticale 89mm


Dekor Textech va ofera jaluzele verticale 89 mm cu multiple modele de ţesături şi culori ce se pot adapta perfect oricărui spaţiu interior.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale 88 mm

Jaluzele verticale 127mm Aneta


Societatea noastra va pune la dispozitie noul model de jaluzele verticale Aneta. Calitatea materialului din care este confectionat precum si varietatea texturilor si modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clientilor nostri.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Aneta

Jaluzele verticale 127mm Viola


Gama de jaluzele verticale Viola este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebită a materialelor, culorilor și texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...


Jaluzele verticale 127mm Carol


Gama de jaluzele verticale Carol este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor şi texturii, fac din acest model unul deosebit, potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Carol

Jaluzele verticale 127mm Leaves


Oferta noastră de jaluzele verticale Leaves vine să satisfacă o multitudine de gusturi și nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante și nuanțe, jaluzele verticale Leaves, reprezintă idealul oricărui spațiu.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Leaves

Jaluzele verticale 127 mm Beata


Oferta noastră de jaluzele verticale Beata vine să satisfacă o multitudine de gusturi şi nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante şi nuanțe, jaluzele verticale Beata, reprezintă idealul oricărui spațiu.


Vezi catalogul...

jaluzele verticale beata

Jaluzele verticale 127mm Snow


Snow este unul dintre cele mai noi modele de jaluzele verticale prezentate de firma noastra. Modelul Ice este disponibil intr-o mare varietate de culori pentru cele mai difeirte gusturi in decorarea interiorului.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Snow

Jaluzele verticale 127mm Jenny


Societatea noastră vă pune la dispoziție noul model de jaluzele verticale Jenny. Calitatea materialului din care este confecționat precum și varietatea texturilor și modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clienților noștri.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Jenny

Jaluzele verticale 127mm Sandra


Societatea noastră vă pune la dispoziție noul model de jaluzele verticale Linear. calitatea materialului din care este confecționat precum și varietatea texturilor și modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clienților noștri.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Sandra

Jaluzele verticale 127mm Ray


Textura deosebita precum și multitudinea de nuanțe pe care vi le oferă jaluzelele verticale Ray, dau încăperilor Dumneavoastră un aer de eleganță și distincție. Vă oferim modele noi de jaluzele verticale marca Ray, la cel mai bun preț.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Ray

Jaluzele verticale 127mm Cora


Jaluzelele verticale Cora pe care societatea noastră vi le pune la dispoziție se găsesc în numeroase variante de modele, texturi și nuanțe. Varietatea de modele și culori fac din acest model unul care se potrivește cu succes oricărui spațiu.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Cora

Jaluzele verticale 127 mm Reflexiv


Acest model este alcătuit dintr-un material ce asigură o opacitate de 100% fiind dublat cu o folie de protecţie. Este adecvat interioarelor cu ferestrele îndreptate spre soare în care sunt utilizate calculatoare, proiectoare televizoare LCD etc.


Vezi catalogul...

jaluzele verticale blackout

Jaluzele verticale 127mm Sonia


Oferta noastră de jaluzele verticale Soniavine să satisfacă o multitudine de gusturi și nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante și nuanțe, jaluzele verticale Sonia, reprezinta idealul oricărui spațiu.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Sonia

Jaluzele verticale 127mm Vanesa


Textura deosebită precum și multitudinea de nuanțe pe care vi le oferă jaluzelele verticale Vanesa, dau încăperilor dumneavoastră un aer de eleganta și distincție. Va oferim modele noi de jaluzele verticale marca Steven, la cel mai bun preț.


Vezi catalogul...

jaluzele verticale vanesa

Jaluzele verticale 127mm Korina


Gama de jaluzele verticale Korina este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor şi texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale Korina

Jaluzele verticale 127mm Marina


Gama de jaluzele verticale Marina este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor și texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.


Vezi catalogul...

Jaluzele verticale marina