Montaj & detalii tehnice

Aluminiul, cu proprietatile sale anticorozive, vopsit in camp electrostatic permite o curatare si intretinere usoara precum si o utilizare indelungata. Culorile in care se pot confectiona rulourile (caseta, lamelele, ghidajele) pentru a se potrivi cu tamplaria PVC sunt variate cu accent mai pronuntat pe culorile: alb, maro deschis…

detalii tehnice...

La rulourile suprapuse interventiile in interiorul casetei se fac din interiorul incaperii, capacul de vizitare a ruloului avand doua modalitatie de deschidere, prima si cea mai des utilizata este prin partea inferioara a casetei (vezi schita) iar cea dea doua posibilitate prin partea din spate.

detalii tehnice...

În funcţie de masurători şina poate fi montată: A. In tavan, B. Pe perete.

detalii tehnice...

Roleta cu Caseta Premium este asemanatoare in mare parte cu Roleta cu Caseta Standard doar ca difera forma ghidajului care pentru roleta cu caseta standard este plan iar la roleta caseta Premium este in forma de “C”.

detalii tehnice...

Catalog Prezentare generala Montaj rolete simple şi cu casetă Roletele pot fi de doua tipuri: simple sau cu caseta, fiecare tip de roleta având o procedura specifica de masurare si montare.   Roleta interioara cu caseta Roleta interioara cu caseta este prevazuta cu mecanism de înfasurare asezat în caseta de aluminiu. Pânza este prevazuta cu […]

detalii tehnice...

Se vor pregati toate instrumentele necesare. Se va marca locul unde se vor pune sistemele de prindere a jaluzelei…

detalii tehnice...

Pentru a efectua o masuratoare corecta a roletelor cu caseta avem nevoie de cotele de panza si cotele finale a roletei…

detalii tehnice...

Modalitati de montare a usilor de garaj.
In functie de marimea usii de garaj se poate opta pentru urmatoarele tipuri de actionari: 1. Actionarea cu manivela…

detalii tehnice...

Roman shades-urile se pot monta:
Pe tâmplărie, în acest caz produsul se fixează pe baghetele geamului Termopan şi se dă în lucru cota măsurată pe lăţime si înălţime a geamului cu tot cu baghetele de fixare a sticlei. Acționările, Stânga sau Dreapta se vor poziționa întotdeauna pe extremitățile tâmplăriei.

detalii tehnice...