Catalog rolete textile

Rolete textile California


Modelul California de rolete textile conferă o nota aparte interioarelor prin jocul de culori şi lumini pe care îl produce. Disponibil în mai multe variante de culori foarte plăcute.


Vezi catalogul...

rolete textile Cosmo

Rolete textile Carina


Roletele Carina – simple sau cu casetă – sunt disponibile într-o varietate mare de texturi și culori, putând oferi stil și elegantă oricărui tip de spațiu interior.


Vezi catalogul...

Rolete textile Carina

Rolete textile Carina BO


Modelul Carina BO se deosebește de celelalte modele prin aceea că este cauciucat pe partea din spate, blocând astfel total lumina solară. Prin urmare roleta cu material Carina BO face întuneric complet în spaţiul interior atunci când este desfăşurată.


Vezi catalogul...

rolete Stella

Rolete textile Carnival


Roletele CARNIVAL au materialul in forma de niste falduri pe orizontala, falduri care in pozitia “deschis” sunt pliate lasand intre ele un spatiu cu material transparent prin care patrunde lumina in interior iar in modul “inchis” faldurile se indreapta inchizand spatiile respective.


Vezi catalogul...

rolete carnival

Rolete textile Decor


Roletele Decor – simple sau cu casetă – oferă rafinament şi distincţie spaţiilor interioare. Acest model este disponibil într-o varietate mare de culori distinse.


Vezi catalogul...

rolete textile Style

Rolete textile Dream


Acest model este destinat spatiilor interioare pentru copii, creând o atmosfera amuzanta si placută pentru aceştia!


Vezi catalogul...

rolete textile Kids

Rolete Fantasy


Roletele FANTASY arata ca o combinatie foarte interesanta intre roletele textile clasice si jaluzelele orizontale, combinatie care a facut ca aspectul roletei normale sa fie radical schimbat rezultand un produs complet diferit foarte aspectuos.


Vezi catalogul...

rolete Fantasy

Rolete textile Picasso


Roletele Picasso – simple sau cu casetă – oferă rafinament şi distincţie spaţiilor interioare. Acest model este disponibil într-o varietate mare de culori distinse.


Vezi catalogul...

rolete textile Rembrandt

Rolete textile Presto


Roletele textile Presto se evidențiază prin textura cu totul aparte şi prin culori rafinate, conferind interiorului decorat cu acest model o notă de distincție.


Vezi catalogul...

rolete Van gogh

Rolete textile Reflexiv


Modelul reflexiv, disponibil în mai multe culori, are avantajul că este dublat în exterior de un strat ce reflectă razele solare, vara contirbuind la menţinrea unei temperaturi plăcute în interior.


Vezi catalogul...

rolete textile reflexiv

Catalog rolete textile Stella Color


Modelul Stella se deosebește de celelalte modele prin aceea că este cauciucat pe partea din spate, blocând astfel total lumina solară. Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric complet în spaţiul interior atunci când este desfăşurată.


Vezi catalogul...

rolete Stella color

Rolete textile Venezia


Modelul de rolete textile Venezia se remarcă prin textura aparte şi prin culorile distinse. Modelul Tropic este adecvat pentru decorarea celor mai pretențioase spații interioare.


Vezi catalogul...

Rolete textile Tropic